Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Rüyada hiç görmediğin bir yere gitmek her zaman hürmet göreceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada hiç görmediği bir yeri görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına işaret eder.

Rüyada hiç durmadan koşmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı birini görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments