Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç görmediğin arkadaşını görmek

Rüyada hiç görmediğin arkadaşını görmek

Rüyada hiç görmediğin arkadaşını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Rüyada hiç görmediğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Fiziksel açıdan kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şekilde beslenmeli, spor yapmalı veya gerekiyorsa dinlenmelisiniz.

Rüyada hiç görmediğin arkadaşını görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada hiç sevmediğin arkadaşını görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini dövmek masrafların altında kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek muradına ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada hiç görmediği bir yeri görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediğin birini görmek hastalıktan şifa bulmaya, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hiç görmediği biriyle evlenmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin hiç batmadığını görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments