Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altında nefessiz kalmak

Rüyada su altında nefessiz kalmak

Rüyada su altında nefessiz kalmak saygının ve iletişimin bozulacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet eder.

Rüyada su altında nefessiz kalmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Rüyada su altında nefessiz kalmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok sevinçli haberler alacağına, zorlukları atlatacağına tabir olunur.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak kişinin her işi severek yapacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek zararının büyük olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada su altında nefes tutmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada su altında nefes almak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada suyun altında nefes tutmak maddi sorunlarının artacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işarettir.

Rüyada nefessiz kalmak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments