Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerin su olduğunu görmek

Rüyada her yerin su olduğunu görmek

Rüyada her yerin su olduğunu görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yerin su olduğunu gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada her yerin su olduğunu görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına alamet etmektedir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, duygularının ön plana çıkacağına, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yeri pembe görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada her yerin karla kaplı olduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerin yandığını görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yeri dağıtmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, canının ve malının garantide olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments