Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hendekten geçmek

Rüyada hendekten geçmek

Rüyada hendekten geçmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, duyguların karşılık bulacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Rüyada hendekten geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Rüyada hendekten geçmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada hendek açmak şansının açık olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada hendeğe düşmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hendek görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada hendek kazmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada deveye hendek atlatmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada hendekten atlamak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyundan geçmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments