Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hendekten atlamak

Rüyada hendekten atlamak

Rüyada hendekten atlamak her zaman şükür içinde olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.

Rüyada hendekten atlamak gördüyseniz:

  • Değişikliklerden korkmayın.

Rüyada hendekten atlamak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Rüyada hendek açmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada deveye hendek atlatmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hendekten geçmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Rüyada hendek görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hendeğe düşmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya rivayet etmektedir.

Rüyada hendek kazmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, neşenin yerine geleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yüksekten atlamak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, rahatlığa ereceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments