Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hendek kazmak

Rüyada hendek kazmak

Rüyada hendek kazmak sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği birini kırmaya, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hendek kazmak gördüyseniz:

  • Sinirli veya duygusal tepkiler vermek planlara zarar verebilir, daha kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada hendek kazmak yaşamının belli bir düzene oturacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, güleceğine inanılır.

Rüyada hendekten atlamak sorunların artacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hendek görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hendeğe düşmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hendek açmak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işarettir.

Rüyada deveye hendek atlatmak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hendekten geçmek büyük miktarda para kazanılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kazmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, malını ve parasını sağlama alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments