Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hendeğe düşmek

Rüyada hendeğe düşmek

Rüyada hendeğe düşmek çok önemli başarılar elde edileceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hendeğe düşmek gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada hendeğe düşmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, seyahatlere katılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet eder.

Rüyada hendek görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada deveye hendek atlatmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada hendekten geçmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada hendekten atlamak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hendek kazmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, yüklü siparişler alacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına tabir olunur.

Rüyada hendek açmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karda düşmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments