Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveye hendek atlatmak

Rüyada deveye hendek atlatmak

Rüyada deveye hendek atlatmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, geleceğine, desteksiz kalacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada deveye hendek atlatmak gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada deveye hendek atlatmak insanların yasa ve kedere boğulacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hendek açmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada hendeğe düşmek variyet sahibi olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Rüyada hendek görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada hendekten geçmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada hendekten atlamak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hendek kazmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kazancın devamlı olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalettir.

Rüyada at ve deve görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments