Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hendek görmek

Rüyada hendek görmek

Rüyada hendek görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada hendek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Rüyada hendek görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret eder.

Rüyada hendekten atlamak yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hendekten geçmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, esenliğe kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada hendek kazmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada hendek açmak çok zor bir duruma düşeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada deveye hendek atlatmak bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada hendeğe düşmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, aksiliklerin son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments