Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hendek açmak

Rüyada hendek açmak

Rüyada hendek açmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hendek açmak gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Rüyada hendek açmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hendekten atlamak Allah katında güzel mükafatlar almasına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada hendeğe düşmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hendek görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada deveye hendek atlatmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hendek kazmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, mutluluğundan olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet eder.

Rüyada hendekten geçmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ölüye telefon açmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments