Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kazmak

Rüyada su kazmak

Rüyada su kazmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, üzeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, borç batağına düşeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada su kazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini imkansız olarak değerlendirebilirsiniz.

Rüyada su kazmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına işaret eder.

Rüyada su kanalı kazmak belaya ve derde düşeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hileye, fesada bulaşacağına inanılır.

Rüyada su kuyusu kazmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su yolu kazmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, doğru işler yapacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine alamet eder.

Rüyada mezarı kazmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, kazancın yetmez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada türbe kazmak kazancının artacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işarettir.

Rüyada bahçe kazmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, içsel güvensizliklerinize, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments