Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye telefon açmak

Rüyada ölüye telefon açmak

Rüyada ölüye telefon açmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada ölüye telefon açmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada ölüye telefon açmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine telefon açmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine telefon açmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon açmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, rütbesinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonu açmak nasibin bollaşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada ölünün mezarını açmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölüye yatak açmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments