Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye saklamak

Rüyada hediye saklamak

Rüyada hediye saklamak yatırımlarının kar getireceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kişinin hayatının değişeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada hediye saklamak gördüyseniz:

  • Yanlış giden şeyleri düzeltebilir, iş birliğine açık olabilirsiniz.

Rüyada hediye saklamak bundan da son derece mutlu olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulur.

Rüyada eşya saklamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada iğne saklamak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sır saklamak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mektup saklamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına tabir olunur.

Rüyada kağıt para sakladığını görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada saç saklamak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada küpe saklamak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments