Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para sakladığını görmek

Rüyada kağıt para sakladığını görmek

Rüyada kağıt para sakladığını görmek namının yürüyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kağıt para sakladığını gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada kağıt para saklamak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kağıt para sakladığını görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt saklamak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para saklamak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada parayı saklamak aile hayatında sevinileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada para sakladığını görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına yorulur.

Rüyada para saklamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sakladığın parayı bulmak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments