Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne saklamak

Rüyada iğne saklamak

Rüyada iğne saklamak iç sıkıntısına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, mevlit okutacağına alamet eder.

Rüyada iğne saklamak gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Rüyada iğne saklamak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu saklamak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, endişelerinden kurtulacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafet saklamak yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet eder.

Rüyada bilezik saklamak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada silah sakladığını görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın sakladığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı sakladığını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada külot saklamak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments