Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç saklamak

Rüyada saç saklamak

Rüyada saç saklamak hatalı yollara gireceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada saç saklamak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Rüyada saç saklamak bekarlar için güzel bir evliliğe, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kafasının boşalacağına alamet etmektedir.

Rüyada suçluyu saklamak belki yeni bir eve sahip olunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada parayı saklamak işinde profesyonel kimse olacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada suçunu saklamak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada polisten silah saklamak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalettir.

Rüyada diş saklamak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işarettir.

Rüyada küpe saklamak hak yolundan uzaklaşacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, elindekini de bitireceğine alamet eder.

Rüyada sigara içtiğini saklamak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments