Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mektup saklamak

Rüyada mektup saklamak

Rüyada mektup saklamak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mektup saklamak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada mektup saklamak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşa mektup yazmak helal ekmek yeneceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mektubunu okumak borçların kısa sürede ödeneceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, suç işleyeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliye mektup vermek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı birinden mektup almak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına işaret eder.

Rüyada güvercinden mektup almak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden mektup aldığını görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments