Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye kabul etmemek

Rüyada hediye kabul etmemek

Rüyada hediye kabul etmemek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, maddi durumun düzeltileceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Rüyada hediye kabul etmemek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarına girmemelisiniz.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada hediye kabul etmemek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek işlerinde kara geçeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada hediye kabul etmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada kabul edilmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada para kabul etmemek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada misafir kabul etmemek yalnız hissetmeye, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments