Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duanın kabul edildiğini görmek

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duanın kabul edildiğini gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet eder.

Rüyada duaların kabul olduğunu görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada duasının kabul olduğunu görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duanın kabul olmasını görmek daha çok kazanç elde edeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet eder.

Rüyada duanın kabul olduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada duanın kabul olmadığını görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kısmetinin kapanacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada dualarının kabul olduğunu görmek itibar göreceğine, iftiraya maruz kalınacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments