Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye kabul etmek

Rüyada hediye kabul etmek

Rüyada hediye kabul etmek işlerinin çok iyi gideceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına delalettir.

Rüyada hediye kabul etmek gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada hediye kabul etmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, eşe dosta yardım edileceğine işarettir.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek maddi sorunlarının çözüleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada hediye kabul etmemek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalet eder.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kabul edilmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada duasının kabul olmadığını görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments