Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabul edilmek

Rüyada kabul edilmek

Rüyada kabul edilmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, zahmete düşeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kabul edilmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parayı kabul etmemek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, içine kapanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine delalettir.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada misafir kabul etmemek bunalıma düşeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye kabul etmemek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada kabul edilmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, yiyip içeceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments