Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir kabul etmemek

Rüyada misafir kabul etmemek

Rüyada misafir kabul etmemek depresyona gireceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, kendisini geliştireceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına tabir olunur.

Rüyada misafir kabul etmemek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Rüyada misafir kabul etmemek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kabul edilmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada parayı kabul etmemek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, endişelerini silip atacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek hasret içinde kalacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada para kabul etmemek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek kişinin kötü günler geçireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada işe kabul edilmemek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments