Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediyeyi kabul etmemek

Rüyada hediyeyi kabul etmemek

Rüyada hediyeyi kabul etmemek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, aile hayatının bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada hediyeyi kabul etmemek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada hediye kabul etmemek işlerin büyük kazanç getireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye kabul etmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada misafir kabul etmemek hüsrana uğrayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kabul edilmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, rızkının genişleyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada parayı kabul etmemek hayırlı bazı adımlar atacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments