Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek hediye almak

Rüyada etek hediye almak

Rüyada etek hediye almak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, şansının geri döneceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalet eder.

Rüyada etek hediye almak gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Rüyada hediye etek almak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada etek hediye almak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada terziye etek diktirmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada mavi etek görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, işinde profesyonel kimse olacağına işarettir.

Rüyada kot etek giydiğini görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı etek görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sökük etek giymek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek eteği görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments