Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla suda boğulmak

Rüyada arabayla suda boğulmak

Rüyada arabayla suda boğulmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla suda boğulmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir teklif üzerinde düşünmeniz istenebilir.

Rüyada arabayla suda boğulmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına işarettir.

Rüyada kirli suda boğulduğunu görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun suda boğulmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, dikkat çekeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulur.

Rüyada birini suda boğulurken görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, doğru kararların alınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan insan görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının suda boğulduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments