Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda timsah görmek

Rüyada havuzda timsah görmek

Rüyada havuzda timsah görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulur.

Rüyada havuzda timsah gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda timsah görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde yavru timsah görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalettir.

Rüyada timsah ve oynamak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada timsah ve aslan görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, içinin rahat edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada evcil timsah görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, işinde verimsiz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments