Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla mezarlığa gitmek

Rüyada arabayla mezarlığa gitmek

Rüyada arabayla mezarlığa gitmek gayrimenkul işine girileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla mezarlığa gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada arabayla mezarlığa gitmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, onların bir adım önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin mezarına gitmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığa doğru gitmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gideceğini görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara gidip ağlamak dertlerine derman arayacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret eder.

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa gidememek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işarettir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments