Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa gidememek

Rüyada mezarlığa gidememek

Rüyada mezarlığa gidememek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa gidememek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada mezara ziyarete gitmek problemlerinin çözüleceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gidip dua etmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne gitmek iyi bir kariyer edineceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada mezarlığı gitmek rızkının çoğalacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulur.

Rüyada gece mezara gitmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, helal lokmalar yiyeceğine alamet eder.

Rüyada mezara gidip dua etmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments