Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla merdivenlerden inmek

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kötü gününü de paylaşacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada arabayla merdiven inmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek sıkıntılarını aşacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla merdivenden inmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden arabayla inmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, olaylı günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet eder.

Rüyada yangın merdiveninden inmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, dertlerinden arınacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada merdivenden ters inmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, ondan şifa göreceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments