Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla merdiven inmek

Rüyada arabayla merdiven inmek

Rüyada arabayla merdiven inmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla merdiven inmek gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Rüyada arabayla merdiven inmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına yorulur.

Rüyada arabayla merdivenden inmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden arabayla inmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada dağdan merdivenle inmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada mermer merdivenden inmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bisikletle merdivenden inmek bol dua edeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine işarettir.

Rüyada demir merdivenden inmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments