Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla merdivenden inmek

Rüyada arabayla merdivenden inmek

Rüyada arabayla merdivenden inmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada arabayla merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arabayla merdiven inmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma alamet etmektedir.

Rüyada arabayla merdivenden inmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulur.

Rüyada merdivenden arabayla inmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kırık merdivenden inmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada taş merdivenden inmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okul merdiveninden inmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, itibar göreceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments