Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın merdiveninden inmek

Rüyada yangın merdiveninden inmek

Rüyada yangın merdiveninden inmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, başarıların artacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulur.

Rüyada yangın merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici olayları görmezden gelebilirseniz, belli başlı ilişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

Rüyada yangın merdiveninden inmek ayıplı yolara sapacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yangın merdiveni görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek her geçen gün sorunların artacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalet eder.

Rüyada okul merdiveninden inmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ömrün uzun olmasına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada hızla merdiven inmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, yükseleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments