Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden timsah çıktığını görmek

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, hem yeni yerler göreceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizden timsah çıktığını gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada deniz içinde timsah görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde timsah görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada deniz timsah görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek bolluk içinde yaşayacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde timsahlar görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde timsah görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahı denizde görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kem gözlere gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments