Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah ve oynamak

Rüyada timsah ve oynamak

Rüyada timsah ve oynamak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, elindekileri kaybedeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsah ve oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik arıyor veya değişiklikler yapmak istiyorsunuz.

Rüyada timsahla oynamak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine tabir olunur.

Rüyada timsah ve oynamak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada timsah tutmak kiracı olmaktan kurtulacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah beslemek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah suda görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, de rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında timsah görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz ve timsah görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada balık ve timsah görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments