Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil timsah görmek

Rüyada evcil timsah görmek

Rüyada evcil timsah görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada evcil timsah gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilir veya yaşadığınız kişiler ilişkilerinizi rahatlatacak adımlar atabilirsiniz.

Rüyada evcil timsah görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evcil kuşlar görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada evcil ayı görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz evcil kurt görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan evcilleştirmek rızkından olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, rızkın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan evcilleştirmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işarettir.

Rüyada evcil köpek görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, hatalarından erken döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada evcil muhabbet kuşu görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments