Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah ve aslan görmek

Rüyada timsah ve aslan görmek

Rüyada timsah ve aslan görmek kendisine şifa olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah ve aslan gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında bildiklerinizi paylaşmanız durumunda imajınıza zarar verebilirsiniz.

Rüyada timsah ve aslan görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aslan ve timsah görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada timsah kaçmak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada timsahla boğuşmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına alamet eder.

Rüyada timsah derisi yüzmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada timsaha binmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden timsah çıktığını görmek hep dinç ve genç kalacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments