Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak makamının sarsılmayacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, fakirlikten kurtulmaya, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, huzur dolu günler geçireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına inanılır.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, rahatının yerine geleceğine, büyük borçlara girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak ekmeğinin azalmayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yetim sevindireceğine alamet eder.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak ismini herkese duyuracağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, işlerin düzene gireceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada havuzdan birini kurtarmak saygın biri olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments