Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, hayallerin yarıda kalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulur.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada havuzdan birini kurtarmak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, içinin huzurla dolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments