Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havayı bulutlu görmek

Rüyada havayı bulutlu görmek

Rüyada havayı bulutlu görmek isteklerini yerine geleceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yenileneceğine, işlerinin hafifleyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada havayı bulutlu gördüyseniz:

  • Zamanı boşa harcamanız veya boş şeylerle vakit geçirmeniz karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada havayı bulutlu görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına alamet eder.

Rüyada havada kara bulut görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet eder.

Rüyada bulutlu hava görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalet eder.

Rüyada havada bulut görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet eder.

Rüyada pembe bulut görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada buluttan at görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada bulutlara yükselmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments