Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buluttan at görmek

Rüyada buluttan at görmek

Rüyada buluttan at görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, iş ve mekan değiştireceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buluttan at gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada buluttan at görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada at şeklinde bulut görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, neşesine kavuşacağına işarettir.

Rüyada sis bulutu görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada güneş ve bulut görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada buluttan cami görmek eşi ile arasının açılacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bulutu eline almak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlarda yazı görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Rüyada havada bulut görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments