Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havayı parçalı bulutlu gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek sorunlarının azalacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, makam ve rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutlu hava görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada bulut görmek zorlukların artacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada havada kara bulut görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hoşgörülü biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada havayı bulutlu görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok para kazanılacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada havanın bulutlu olduğunu görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bunalıma düşeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işarettir.

Rüyada duman bulutu görmek malını ve parasını sağlama alacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments