Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada bulut görmek

Rüyada havada bulut görmek

Rüyada havada bulut görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına alamet eder.

Rüyada havada bulut gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Rüyada havada kara bulut görmek rahat nedir öğreneceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada havayı bulutlu görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulutlu hava görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işarettir.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada bulut görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçaktan bulutları görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, helal rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneş ve bulut görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada buluttan balık görmek kendisini işine veremeyeceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments