Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlu hava görmek

Rüyada bulutlu hava görmek

Rüyada bulutlu hava görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, çok para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bulutlu hava gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada havada bulut görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada havayı bulutlu görmek istenen herşeye kavuşulacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, itibar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada bulutlu hava görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada havada kara bulut görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde uçmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, farklı şeyler deneyeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş bulutu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işarettir.

Rüyada hakkı bulut görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments