Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlara yükselmek

Rüyada bulutlara yükselmek

Rüyada bulutlara yükselmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, müjdeli haberler alacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına rivayet eder.

Rüyada bulutlara yükselmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada bulutlara yükselmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Rüyada uçakta yükselmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek keyfinin olmayacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, rahatlayacağına işarettir.

Rüyada minarenin yükseldiğini görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ruhunun yükseldiğini görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret eder.

Rüyada semaya yükselmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yukarıya yükselmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments