Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada kara bulut görmek

Rüyada havada kara bulut görmek

Rüyada havada kara bulut görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada havada kara bulut gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda, değişiklik yapmak istirahat etmek kadar iyi olabilir.

Rüyada havada kara bulut görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kendi bildiğini okuyacağına yorulur.

Rüyada havada bulut görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutlu hava görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada havayı bulutlu görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, namaz kılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments