Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya su vermek

Rüyada hastaya su vermek

Rüyada hastaya su vermek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, maddi olarak zayıflayacağına, ağzının tadının bozulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kara kara düşüneceğine işarettir.

Rüyada hastaya su vermek gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Rüyada hasta birine su içmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarını aşacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada hastaya su içmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta birisine su vermek meşakkate düşeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada hastaya su vermek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hasta insana su vermek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya su içirmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta birine su vermek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments