Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya su içmek

Rüyada hastaya su içmek

Rüyada hastaya su içmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, aile hayatının bozulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle duygularınızı paylaşmanız belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada hastaya su içmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada hasta birine su içmek düzenli bir işe kavuşulacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta insana su vermek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, bunun da geleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada hastaya su vermek borçlarının kapacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada hasta kuşa su vermek borçlarının kendisini çok aşacağına, hasretlerin biteceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret eder.

Rüyada hasta birine su vermek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, hayatına bakacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birisine su vermek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaya su içirmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments