Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya su verdiğini görmek

Rüyada hastaya su verdiğini görmek

Rüyada hastaya su verdiğini görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayırlı haberler duyacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaya su verdiğini gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz, ilerlemenize yardımı olabilecek olağanüstü kişileri size çekebilir.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölüye su verdiğini görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına alamet eder.

Rüyada birine su verdiğini görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına inanılır.

Rüyada birinin su verdiğini görmek bazı ortaklıklar kuracağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada su verdiğini görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalettir.

Rüyada birinin verdiği suyu içmek onlardan medet umacağına, sağlığından olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulur.

Rüyada askere su verdiğini görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments