Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birine su vermek

Rüyada hasta birine su vermek

Rüyada hasta birine su vermek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiklerini de koruyacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hasta birine su vermek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş hayatınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda hassasiyet gerektiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada hastaya su içmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birisine su vermek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, geçim derdi yaşayacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada hastaya su içirmek ekmeksiz kalacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işarettir.

Rüyada hasta insana su vermek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ilim irfan öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta kuşa su vermek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına işaret eder.

Rüyada hasta birine su içmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, makbul olan mallara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaya su vermek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments